Општински вестиСкопје

Без вода корисниците од населба Хиподром

Поради промена на вентил и поправки по шахти на улица „Париска Комуна“ бр.2,4,14 и бр.21, без вода ќе бидат корисниците од населба Хиподром.

Back to top button
Close
Close