Општински вестиСкопје

Без вода корисниците на улица „Димо Хаџи Димов“ и дел од „Марко Орешковиќ“

Поради уличен дефект ф-100 мм на улица „Димо Хаџи Димов“ 156,со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од истата улица, како и дел од улица „Марко Орешковиќ“.

Back to top button
Close
Close