Општински вестиСкопје

Без вода „Козара“, „Шарски одред“ и „Народен фрон“

Поради дефект на затворач ф-80мм, без вода ќе бидат корисниците на улиците „Козара“ и „Шарски одред“.

Скопје, 17 август 2022 (МИА) – Поради дефект на затворач ф-80мм, без вода ќе бидат корисниците на улиците „Козара“ и „Шарски одред“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до санација на дефектот.

Без вода од 10 часот ќе бидат и корисниците на улица „Народен фронт“ (од бр.15 до бр. 33). Екипи на ЈП Водовод и канализација – Скопје работат на отстранување на ефектот.

 

Back to top button
Close
Close