Општински вестиСкопје

Без вода дел од Центар

Прекин на водоснабдувањето од 18:00 часот ќе имаат корисниците на дел од улица „Партениј Зографски“ и потегот од улица „Ѓорги Скрижевски“ до улица „Востаничка“, во општина Центар.

Скопје, 3 декември 2021 (МИА) – Прекин на водоснабдувањето од 18:00 часот ќе имаат корисниците на дел од улица „Партениј Зографски“ и потегот од улица „Ѓорги Скрижевски“ до улица „Востаничка“, во општина Центар.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекинот на водоснабдувањето ќе биде поради санирање уличен дефект од ф-150 мм на улица „Партениј Зографски“ број 13.ки/лв/

Back to top button
Close
Close