ОпштествоСкопје

Без вода дел од скопската населба Бардовци

Поради дефект на водоводна цевка на улица „10“ бр.20  во скопската населба Бардовци за од 9 часот изутринава е најавен прекин на водоснабдувањето за дел од корисниците во оваа населба.

Скопје, 18 септември 2021 (МИА) – Поради дефект на хидрофор на улица „10“ бр.20  во скопската населба Бардовци за од 9 часот изутринава е најавен прекин на водоснабдувањето за дел од корисниците во оваа населба.

-Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на дефектот, информира ЈП „Водовод и канализација“ Скопје. лв/

Back to top button
Close
Close