ОпштествоСкопје

Без вода дел од корисниците од ул. „Мито Хаџивасилев Јасмин“ и од УСЈЕ

Поради дефект во шахта од 2 ½ цола на Булевар „Партизански одреди“ бр.7 денеска, прекинато водоснабдување ќе има дел од улица „Мито Хаџивасилев Јасмин“.

Скопје, 18 октомври 2021 (МИА) – Поради дефект во шахта на бул. „Партизански одреди“ бр.7 денеска прекинато водоснабдување ќе има кај дел од ул. „Мито Хаџивасилев Јасмин“.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:40 се до завршување на активностите.

Воедно, поради дефект на приклучна цевка на ул.„„Борис Трајковски“ крак 20 бр.3, од 09:45 часот без вода ќе бидат корисниците на дел од УСЈЕ се до завршување на активностите.свс/лв/

Таг
Back to top button
Close
Close