Општински вестиСкопје

Без вода АСУЦ „Боро Петрушевски“ и СЕТУ „Михајло Пупин“

Без вода денеска од 9 часот ќе бидат АСУЦ „Боро Петрушевски“, СЕТУ „Михајло Пупин“, гостилница „Ѓезме“ и дел од „Благоја Стефковски“.

Скопје, 24 март 2022 (МИА) – Без вода денеска од 9 часот ќе бидат АСУЦ „Боро Петрушевски“, СЕТУ „Михајло Пупин“, гостилница „Ѓезме“ и дел од „Благоја Стефковски“.

Како што соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје, прекинот во водоснабдувањето е поради промена на затворач ф-150 мм на бул. „Александар Македонски“ бб (во кругот на АСУЦ „Боро Петрушевски“). мс/нд/

Таг
Back to top button
Close
Close