0_Магазин.ПорталСемејство

Бебињата на мајките кои земале канабис може да бидат агресивни и хиперактивни

Тековните истражувања сè уште не се конечни, но лекарите сепак им препорачуваат на бремените жени да се воздржат од употреба на канабис. Тој, меѓу другото, ја зголемува и опасноста од предвремено породување, ниска родилна тежина и аутизам.

Back to top button
Close
Close