0_Магазин.ПорталДизајн

Барби-астронаутка испратена во Вселената

Куклата е испратена по повод одбележувањето на Неделата на прошетка во Вселената од 4. до 10 октомври, годинава посветена на жените во Вселената. Изработена е од производителот на играчки „Мател“, во соработка со Европската вселенска агенција (ЕСА) и астронаутката.

Back to top button
Close
Close