0_Магазин.ПорталПатувања

Бали полека се отвора за странските туристи

Островот Бали е меѓу областите со највисок процент вакцинирано население во Индонезија - над 82 отсто од луѓето се целосно вакцинирани.

Back to top button
Close
Close