Занимливости

Бабичка од Бугарија, задоволна од локалната власт, им подари 500 лева од заштедата

Повозрасна Бугарка ѝ даруваше 500 лева (околу 15.750 македонски денари) на управата во Општината Стамболиски (во Пловдивската Околија). Таа сака парите да се искористат за изградба на нешто ново во градот.

Back to top button
Close
Close