КултураКултура.Портал

Аудиокнигите „Поправање на грешките“ и „Нови авантури на близнаците“ достапни на веб-платформата „Самоглас“

Аудиокнигите „Поправање на грешките“ од Аријан Лека и „Нови авантури на близнаците“ од Милутин Ѓуричковиќ се објавени и достапни на мобилната апликација и веб-платформата на „Самоглас“.

Back to top button
Close
Close