Локални избори 2021Политички партии

Атанасовски: Создаваме нова иднина за Македонска Каменица

Од срце би сакал да ви се заблагодарам за масовната поддршка која што ми ја дадовте во првиот круг на овие избори. Очигледна е победата на ниво на целата држава Република Македонија, вклучително и во Македонска Каменица.

Скопје, 23 октомври 2021

Од срце би сакал да ви се заблагодарам за масовната поддршка која што ми ја дадовте во првиот круг на овие избори. Очигледна е победата на ниво на целата држава Република Македонија, вклучително и во Македонска Каменица.

Искрено се надевам и ве замолувам сите заедно масовно да излеземе на 31-ви да го заокружиме бројот 7 за просперитетна и успешна Македонска Каменица.

Димче Атанасовски, кандидат за градоначалник на општина Македонска Каменица

___________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

Таг
Back to top button
Close
Close