Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 25 септември 2021 (МИА) – Денеска сабота, 25 септември 2021 година, 268-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 97 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 22 минути, а ќе зајде во 18 часот и 28 минути.

Денов трае 12 часа и 6 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 20 часот и 43 минути, а ќе зајде во 10 часот и 41 минута.

Back to top button
Close
Close