Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска четврток, 9 декември 2021 година, 343-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 22 дена.

Скопје, 9 декември 2021 (МИА) – Денеска четврток, 9 декември 2021 година, 343-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 22 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 48 минути, а ќе зајде во 16 часот и 2 минути.

Денов трае 9 часа и 14 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 11 часот и 32 минути, а ќе зајде во 21 часот и 49 минути.

Back to top button
Close
Close