Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска вторник, 7 декември 2021 година, 341-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 24 дена.

Скопје, 7 декември 2021 (МИА) – Денеска вторник, 7 декември 2021 година, 341-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 24 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 46 минути, а ќе зајде во 16 часот и 2 минути.

Денов трае 9 часа и 16 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 10 часот и 13 минути, а ќе зајде во 19 часот и 21 минута.

Back to top button
Close
Close