Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска недела, 5 декември 2021 година, 339-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 26 дена.

Скопје, 5 декември 2021 (МИА) – Денеска недела, 5 декември 2021 година, 339-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 26 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 44 минути, а ќе зајде во 16 часот и 2 минути.

Денов трае 9 часа и 18 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 8 часот и 7 минути, а ќе зајде во 17 часот и 1 минута.

Back to top button
Close
Close