Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска сабота, 4 декември 2021 година, 338-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 27 дена.

Скопје, 4 декември 2021 (МИА) – Денеска сабота, 4 декември 2021 година, 338-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 27 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 43 минути, а ќе зајде во 16 часот и 3 минути.

Денов трае 9 часа и 20 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 48 минути, а ќе зајде во 16 часот и 5 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close