Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска четврток, 2 декември 2021 година, 336-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 29 дена.

Скопје, 2 декември 2021 (МИА) – Денеска четврток, 2 декември 2021 година, 336-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 29 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 41 минута, а ќе зајде во 16 часот и 3 минути.

Денов трае 9 часа и 22 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 4 часот и 6 минути, а ќе зајде во 14 часот и 44 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close