Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска вторник, 30 ноември 2021 година, 334-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 31 ден.

Скопје, 30 ноември 2021 (МИА) – Денеска вторник, 30 ноември 2021 година, 334-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 31 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 39 минути, а ќе зајде во 16 часот и 4 минути.

Денов трае 9 часа и 25 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 1 часот и 36 минути, а ќе зајде во 13 часот и 48 минути.

Back to top button
Close
Close