Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска петок, 3 декември 2021 година, 337-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 28 дена.

Скопје, 3 декември 2021 (МИА) – Денеска петок, 3 декември 2021 година, 337-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 28 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 42 минути, а ќе зајде во 16 часот и 3 минути.

Денов трае 9 часа и 21 минута.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 5 часот и 27 минути, а ќе зајде во 15 часот и 20 минути.

Back to top button
Close
Close