Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска среда, 24 ноември 2021 година, 328-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 37 дена.

Скопје, 24 ноември 2021 (МИА) – Денеска среда, 24 ноември 2021 година, 328-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 37 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 32 минути, а ќе зајде во 16 часот и 7 минути.

Денов трае 9 часа и 35 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 20 часот 1 минута, а ќе зајде во 10 часот и 58 минути.

Back to top button
Close
Close