Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска вторник, 23 ноември 2021 година, 327-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 38 дена.

Скопје, 23 ноември 2021 (МИА) – Денеска вторник, 23 ноември 2021 година, 327-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 38 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 31 минута, а ќе зајде во 16 часот и 7 минути.

Денов трае 9 часа и 36 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот 3 минути, а ќе зајде во 10 часот и 13 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close