Посетете ја новата веб страна на МИА

Астрономски календар

Скопје, 24 јануари 2023 (МИА) – Денеска е вторник, 24 јануари 2023 година, 24-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 341 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 54 минути, а ќе зајде во 16 часот и 38 минути.

Денов трае 9 часа и 43 минута.

Месечината која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 8 часот и 55 минути, а ќе зајде во 19 часот и 57 минути.

Back to top button
Close
Close