Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска вторник, 2 ноември 2021 година, 306-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 59 дена.

Скопје, 2 ноември 2021 (МИА) – Денеска вторник, 2 ноември 2021 година, 306-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 59 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 5 минути, а ќе зајде во 16 часот и 28 минути.

Денов трае 10 часа и 23 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 2 часот и 47 минути, а ќе зајде во 15 часот и 25 минути.

Back to top button
Close
Close