Посетете ја новата веб страна на МИА
0_Инфопакет.ПорталАстрономски календарИнфопакет

Астрономски календар

Денеска е понеделник, 28 ноември 2022 година, 332-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 33 дена.

Скопје, 28 ноември 2022 (МИА) – Денеска е понеделник, 28 ноември 2022 година, 332-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 33 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 39 минути, а ќе зајде во 16 часот и 4 минути.

Денов трае 9 часа 25 минути.

Месечината која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее 11 часот и 23 минути, а ќе зајде во 20 часот и 46 минути.

Back to top button
Close
Close