Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска среда, 27 октомври 2021 година, 300-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 65 дена.

Скопје, 27 октомври 2021 (МИА) – Денеска среда, 27 октомври 2021 година, 300-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 65 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 58 минути, а ќе зајде во 17 часот и 36 минути.

Денов трае 10 часа и 38 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 22 часот и 11 минути, а ќе зајде во 13 часот и 17 минути.

Back to top button
Close
Close