Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска вторник, 26 октомври 2021 година, 299-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 66 дена.

Скопје, 26 октомври 2021 (МИА) – Денеска вторник, 26 октомври 2021 година, 299-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 66 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 57 минути, а ќе зајде во 17 часот и 38 минути.

Денов трае 10 часа и 41 минута.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 21 часот и 16 минути, а ќе зајде во 12 часот и 28 минути.

Back to top button
Close
Close