Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска понеделник, 25 октомври 2021 година, 298-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 67 дена.

Скопје, 25 октомври 2021 (МИА) – Денеска понеделник, 25 октомври 2021 година, 298-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 67 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 56 минути, а ќе зајде во 17 часот и 39 минути.

Денов трае 10 часа и 43 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 20 часот и 28 минути, а ќе зајде во 11 часот и 33 минути.

Back to top button
Close
Close