Скопје, 6 октомври 2022 (МИА) – Денеска е четврток, 6 октомври 2022 година, 278-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 87 денa.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 34 минути, а ќе зајде во 18 часот и 9 минути.

Денов трае 11 часа и 35 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 16 часот и 52 минути, а ќе зајде во 2 часот и 8 минути.

Back to top button
Close
Close