Скопје, 4 октомври 2022 (МИА) – Денеска е вторник, 4 октомври 2022 година, 276-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 89 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 32 минути, а ќе зајде во 18 часот и 12 минути.

Денов трае 11 часа и 40 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 15 часот и 41 минута и нема да зајде ова деноноќие.

Back to top button
Close
Close