0_Инфопакет.ПорталАстрономски календарИнфопакет

Астрономски календар

Денеска е понеделник, 3 октомври 2022 година, 275-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 90 дена.

Скопје, 3 октомври 2022 (МИА) – Денеска е понеделник, 3 октомври 2022 година, 275-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 90 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 31 минута, а ќе зајде во 18 часот и 14 минути.

Денов трае 11 часа и 43 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 14 часот и 52 минути, а ќе зајде во 23 часот и 36 минути.

Back to top button
Close
Close