0_Инфопакет.ПорталАстрономски календарИнфопакет

Астрономски календар

Денеска е петок, 30 септември 2022 година, 272-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 93 дена.

Скопје, 30 септември 2022 (МИА) – Денеска е петок, 30 септември 2022 година, 272-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 93 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 28 минути, а ќе зајде во 18 часот и 19 минути.

Денов трае 11 часа и 51 минута.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 11 часот и 28 минути, а ќе зајде во 20 часот и 47 минути.

Back to top button
Close
Close