Скопје, 20 август 2022 (МИА) – Денеска е сабота, 20 август 2022 година, 227-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 138 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 45 минути, а ќе зајде во 19 часот и 29 минути.

Денов трае 13 часа и 44 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 23 часот и 59 минути, а ќе зајде во 14 часот и 56 минути.

Back to top button
Close
Close