Скопје, 19 август 2022 (МИА) – Денеска е петок, 19 август 2022 година, 226-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 139 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 44 минути, а ќе зајде во 19 часот и 30 минути.

Денов трае 13 часа и 46 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 23 часот и 23 минути, а ќе зајде во 13 часот и 53 минути.

Back to top button
Close
Close