Скопје, 17 август 2022 (МИА) – Денеска е среда, 17 август 2022 година, 224-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 141 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 42 минути, а ќе зајде во 19 часот и 33 минути.

Денов трае 13 часа и 51 минута.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 22 часот и 27 минути, а ќе зајде во 11 часот и 42 минути.

Back to top button
Close
Close