Скопје, 15 август 2022 (МИА) – Денеска е понеделник, 15 август 2022 година, 222-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 143 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 40 минути, а ќе зајде во 19 часот и 36 минути.

Денов трае 13 часа и 56 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 21 часот и 41 минута, а ќе зајде во 9 часот и 24 минути.

Back to top button
Close
Close