0_Инфопакет.ПорталАстрономски календарИнфопакет

Астрономски календар

Денеска е понеделник, 4 јули 2022 година, 180-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 185 дена.

Скопје, 4 јули 2022 (МИА) – Денеска е понеделник, 4 јули 2022 година, 180-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 185 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 2 минути, а ќе зајде во 20 часот и 12 минути.

Денов трае 15 часа и 10 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 9 часот и 52 минути, а ќе зајде во 23 часот и 35 минути.

Back to top button
Close
Close