0_Инфопакет.ПорталАстрономски календарИнфопакет

Астрономски календар

Денеска е недела, 3 јули 2022 година, 179-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 186 дена.

Скопје, 3 јули 2022 (МИА) – Денеска е недела, 3 јули 2022 година, 179-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 186 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 2 минути, а ќе зајде во 20 часот и 13 минути.

Денов трае 15 часа и 11 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 8 часот и 48 минути, а ќе зајде во 23 часот и 12 минути.

Back to top button
Close
Close