0_Инфопакет.ПорталАстрономски календарИнфопакет

Астрономски календар

Денеска е петок, 1 јули 2022 година, 177-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 188 дена.

Скопје, 1 јули 2022 (МИА) – Денеска е петок, 1 јули 2022 година, 177-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 188 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 1 минута, а ќе зајде во 20 часот и 13 минути.

Денов трае 15 часа и 12 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 43 минути, а ќе зајде во 22 часот и 16 минути.

Back to top button
Close
Close