0_Инфопакет.ПорталАстрономски календарИнфопакет

Астрономски календар

Денеска е недела, 26 јуни 2022 година, 172-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 193 дена.

Скопје, 26 јуни 2022 (МИА) – Денеска е недела, 26 јуни 2022 година, 172-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 193 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 4 часот и 59 минути, а ќе зајде во 20 часот и 13 минути.

Денов трае 15 часа и 14 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 2 часот и 50 минути, а ќе зајде во 18 часот и 10 минути.

Back to top button
Close
Close