Скопје, 26 мај 2022 (МИА) – Денеска е четврток, 26 мај 2022 година, 142-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 223 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 5 минути, а ќе зајде во 19 часот и 56 минути.

Денов трае 14 часа и 51 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина ќе изгрее во 3 часот и 8 минути, а ќе зајде во 16 часот и 1 минута.

Back to top button
Close
Close