Скопје, 19 мај 2022 (МИА) – Денеска е четврток, 19 мај 2022 година, 135-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 230 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 11 минути, а ќе зајде во 19 часот и 49 минути.

Денов трае 14 часа и 38 минути.

Месечината, која е во фаза полна месечина ќе зајде во 7 часот и 45 минути.

Back to top button
Close
Close