0_Инфопакет.ПорталАстрономски календарИнфопакет

Астрономски календар

Денеска е недела, 23 јануари 2022 година, 23-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 342 дена.

Скопје, 23 јануари 2022 (МИА) – Денеска е недела, 23 јануари 2022 година, 23-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 342 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 55 минути, а ќе зајде во 16 часот и 35 минути.

Денов трае 9 часа и 40 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 22 часот и 20 минути, а ќе зајде во 9 часот и 55 минути.

Back to top button
Close
Close