Скопје, 19 јануари 2022 (МИА) – Денеска е среда, 19 јануари 2022 година, 19-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 346 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 58 минути, а ќе зајде во 16 часот и 30 минути.

Денов трае 9 часа и 32 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 17 часот и 54 минути, а ќе зајде во 8 часот и 12 минути.

Back to top button
Close
Close