Астрономски календар

Астрономскикалендар

Денеска понеделник, 1 ноември 2021 година, 305-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 60 дена.

Скопје, 1 ноември 2021 (МИА) – Денеска понеделник, 1 ноември 2021 година, 305-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 60 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 4 минути, а ќе зајде во 16 часот и 29 минути.

Денов трае 10 часа и 25 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 1 часот и 35 минути, а ќе зајде во 15 часот.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close