0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Антоновски за БГНЕС: Да инвестираме во зближување меѓу Бугарија и Северна Македонија

Односите меѓу двете земји мора да се градат. Во моментов сме во фаза на разградување или стагнација. Посоодветно е да се инвестира во она што не зближува, отколку во она што не раздвојува, вели Антоновски во интервју за бугарската агенција БГНЕС.

Back to top button
Close
Close