0_Web_АктуелноЛокални избори 2021Политика

Антикорупциската комисија ќе ги разгледува приговорите за изборите

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска во Клубот на пратеници ќе ја одржи 53. седница.

Скопје, 20 октомври 2021 (МИА) – Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска во Клубот на пратеници ќе ја одржи 53. седница.

На дневен ред на седницата е постапување по доставени приговори од учесник во предизборната кампања за избори за членови на советите на општините и Советот на Град Скопје и за градоначалници на општините и за градоначалник на Град Скопје за Локални избори 2021.свс/са/

Таг
Back to top button
Close
Close