КултураКултура.ПорталКултура.СлајдерОпштество

Анкета на ИНАКУ: Граѓаните очекуваат по изборите културата и уметноста да бидат позастапени и издигнати во локалните средини

Културата не е секогаш во центарот на вниманието и на неопходно ниво, покажуваат резултатите од анонимната анкета спроведена од страна на Институтот за наука, алтернатива, култура и уметност ИНАКУ, во која биле вклучени 1.220 испитаници, а во пресрет на локалните избори.

Back to top button
Close
Close