0_Магазин.ПорталЗанимливости

Американската пчела исчезнува

Истражувачите неодамна открија дека популацијата на овие пчели се намалила за 89 насто за 20 години и тие се на работ на истребување. Тоа би можело значително да влијае на земјоделството и на целиот екосистем.

Back to top button
Close
Close